Mässkatalog 2019

Här kan du läsa mässkatalogen och planera ditt besök i förväg med hjälp av den.

Djurhållning är i fokus mer än någonsin på årets mässa. Visningsringen bjuder som vanligt på ett späckat program med bedömning av köttdjur, showmanship och auktion. Vi har också glädjen att återigen välkomna mjölkdjuren med kommande generations högavkastare. Kvigklasser för Holstein, SRB, SJB och Fjällko arrangeras i visningsring nöt, torsdag med start kl 11.00.

Bedömningen av får slår i år rekord med närmare 40 djur anmälda. Raserna boerget, border leicester, blå texel, dorper, suffolk och texel bedöms av våra internationella domare. Auktionen är också tillbaka med både baggar och tackor. Hästar, får, vallhundar och drängar samsas alla i vår Arena och bjuder på ett varierat och underhållande program.

Men viktigast av allt – passa på att tala med alla kunniga utställare som finns på plats. Utöka ditt kontaktnät, hitta nya investeringar till din verksamhet och utbyt erfarenheter med dina branschkollegor. Vill du ta en paus så rekommenderar vi en lunch i mässrestaurangen, där det serveras närproducerat svenskt kött.

Varmt välkommen till Mila 2019!

Trevlig läsning!

Hitta till Lantbruksmässan Mila

Lantbruksmässan Mila arrangeras på MalmöMässan i Hyllie. Det finns många sätt att ta sig till Malmömässan. Kommer du från centrum är det enklast att ta citytunneln från Triangeln eller Malmö C eller någon av bussarna som stannar alldeles i närheten av mässan. Kommer du med bil finns det gott om parkeringar att välja bland.

Skånetrafiken
MalmöMässan
Adress: Mässgatan 6, 215 32 Malmö | GPS-koordinater: Lat: N 55° 33′ 59,01″ Long: E 12° 58′ 35,44″

VÅRA SAMARBETSPARTNERS