Mat & dryck

Restauratören på Malmömässan är Mässrestauranger i Malmö AB. Det finns en restauranger, Forest, och två caféer på mässan under Mila, 15–17 februari.

Restaurang Forest på plan 1 ligger i anslutning till mässhallen. Här serveras varma luncher, sallader, fika och smörgåsar. Utställarlunch serveras i Restaurang Forest under både inflyttningsdagar och under genomförandet.

Matkuponger
Säljs i en valör, 105 kr och gäller i restaurangen och andra serveringar på mässan. Matkuponger kan köpas på plats alternativt beställas per mail. Betalning kan ske kontant, kontokort eller mot faktura. Matkupongerna köps i häften om 10 stycken, brutna häften återköps ej. Observera att enstaka luncher inte kan faktureras. Maila er beställning till: kuponger@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Alkohol
All servering av alkohol på mässan ska hanteras av Mässrestauranger som har utskänkningstillståndet på Malmö Mässan och det gäller för hela anläggningen. Det innebär att du som utställare måste gå via Mässrestauranger om du vill bjuda på alkohol i din monter.

Restaurangen

OK
På Mila använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?