Parkering för utställare

Parkering finns i anslutning till mässan, först till kvarn gäller, se skiss nedan. Det finns parkeringsautomater på plats, dessa tar de flesta svenska bensinkort och VISA-kort. På P-Norr finns 2 st. automater som även tar utländska kort.

Under inflytt (15 februari):
Under inflytten får ni ställa bilar, släp och mindre skåpbilar (B-körkort) på P-Norr under förutsättning att ni kopplar loss släpet från bilen och betalar avgift för bil respektive släp eller skåpbil. Tänk på att ställa släp och skåpbil så att de inte hindrar övrig trafik. Observera att detta gäller endast under inflytten. Lastbilar, tyngre släp och dyl. parkeras endast på den grusade bortre delen av P-Väst.

Under mässan (16-18 februari):
På bortre delen av P-Norr finns platser avsedda för släp, tar dessa slut kan ni ställa er på P-Öst. Släpet ska vara frånkopplade och ställda så att de inte hindrar övrig trafik. Lastbilar, tyngre släp och dyl. parkeras endast på den grusade bortre delen av P-Väst. För parkering av enbart släp, anmäls registreringsnummer på expeditionen i P-huset vid Hyllie station. Parkeringarna är inte inhägnade eller bevakade! För parkering i parkeringshus är det endast betalning i automater som gäller.

Parkeringskort
Ni kan köpa parkeringskort för perioden 15-18 februari, 350 kr/st exkl. moms, dessa faktureras i efterhand. Parkeringskorten hämtas ut i Informationen under inflytten (15 februari), observera att dessa endast gäller på P-Norr, P-Öst och P-Väst.
För lastbilar (ej personbilsregistrerade fordon) krävs 2 st. parkeringskort (parkering endast P-Väst).
För bil+släp gäller 2 st parkeringskort (P-Norr, P-Öst och P-Väst)
För parkering av endast släp (till personbil) gäller 1 parkeringskort (P-Norr, P-Öst och P-Väst), detta lämnas i P-Malmös expediton i Hyllie med registreringsnummer på släpet.

Evenemangsparkering
Under mässdagarna (15-18 februari) har P-Malmö evenemangsparkering på P-Norr, P-Väst och P-Öst. Parkeringarna är då bemannade från det mässan öppnar, man betalar 50 kr/dag för parkeringen i automaterna eller till P-Malmös personal (gäller mellan 07:00-24:00 den aktuella dagen).

Se detaljerad information om parkeringen på mässområdet från P Malmö >>

Parkeringskarta

OK
På Mila använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?