Frågor & svar FAQ

Jag har bokat monter, när får jag mitt monternummer och praktisk information?
Monternummer och praktisk information skickas ut ca två månader innan mässan via e-post till den person som har bokat montern.

 

Hur beställer jag biljetter som jag kan skicka till kunder?
Dessa beställs via ert inlogg på Milas hemsida, inloggningsuppgifter skickas ut samtidigt som monternummer och praktisk information.

 

Hur beställer jag utställarband?
Dessa beställs via ert inlogg på Milas hemsida, inloggningsuppgifter skickas ut samtidigt som monternummer och praktisk information. 

 

Hur många utställarband ingår i min monter?
Det ingår 1 utställarband per 3 kvadratmeter. Vill ni endast ha de utställarband som ingår i montern behöver ni inte göra någon beställning. Utställarbanden hämtas ut på plats i informationen. Behöver ni extra utställarband beställer ni det totala antal utställarband ni behöver inklusive de som ingår. Ni som byter mycket personal under mässan beställer det totala antal utställarband som ni kommer att behöva under mässan. Därefter skickar ni in en namnlista med de personer som ska arbeta i montern till ansvarig koordinator.

 

Vad ingår i min monter?
2,5 m höga mässväggar och ett eluttag, övrig inredning beställs via Malmö Mäss-Service (se kontaktuppgifter nedan). Dina företagsuppgifter visas också på hemsidan samt i den tryckta mässguiden, som distribueras via Land Lantbruk, och i katalogen som delas ut på plats. Observera att du själv lägger in de uppgifter som visas via vårt utställarverktyg. Har du frågor om detta, kontakta Daniella Lindskog på 040-18 68 36 eller via daniella.lindskog@numeramassor.com.

 

Var beställer jag inredning, byggnation och teknik till min monter?
Det är Malmö Mäss-Service som ansvarar för byggnationen på Malmömässan. Läs mer på deras hemsida www.mass-service.se. Ca två månader innan mässan skickas information ut till den person som har bokat montern från Malmö Mäss-Service. 

 

 

OK
På Mila använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?