Möt framtidens bönder på Milamässan

14–16 februari 2019 är det åter dags för lantbruks­mässan Mila. Det är södra Sveriges enda årligt åter­kommande mässa med inriktning på djur och inomgård – en viktig mötesplats för branschen.

Vem ställer ut på Mila?

Majoriteten av våra besökare, drygt 80%, är djurägare eller har en direkt koppling till djurhållning. Många av besökarna är också växtodlare. Du som levererar produkter och tjänster för ett effektivt och modernt lantbruk, med fokus på inomgård och djurhållning, möter din målgrupp här.

Mässan – en effektiv marknadsföringskanal

Mässmediet är fantastiskt. Till skillnad från många andra medier möter du här besökaren som tagit ett aktivt beslut för att träffa dig. Det personliga mötet ger oöver­träffade möjligheter att möta och bygga relationer med dina blivande och nuvarande kunder.

I våra visningsringar bedömer internationella domare både nöt, såväl mjölkras som köttras, och får. I arenan visas underhållande aktiviteter med häst. Dessutom arrangeras SM i Showmanship och aktiviteter för våra ungdomsklubbar. Alla våra aktiviteter syftar till att skapa en inspirerande mötesplats för branschen – en plats för att göra affärer.

Intresseanmälan Milamässan

Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi er inom kort.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Ann-Christin Lindström | Milamässan

Ann-Christin Lindström
Projektledare
Skicka ett mejl!
0733-74 34 50

Walter Sankovic | Milamässan

Walter Sankovic
Projektsäljare
Skicka ett mejl!
0768-64 42 61

Maria Jarl | Milamässan

Maria Jarl
Projektkoordinator
Skicka ett mejl!
0735-28 87 45

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Mässan för de gröna näringarna

Mila – Lantbruksmässan har arrangerats regelbundet sedan 1964 men har sitt ursprung i Baltiska utställningen redan 1914. Mässan är en given plats för inspiration, kunskapsutbyte och möjlighet att göra investeringar till den egna verksamheten. Programmet inkluderar djurbedömningar, föredrag och underhållande aktiviteter.

Läs mer