Häftiga hästkrafter på Mila

för komplett utställarförteckning, klicka här >>

 

Mercedes X-Klass 

Pickuper har blivit en allt vanligare syn på de svenska vägarna. Konceptet med fyrhjulsdrift, hög markfrigång och flak passar både den med en aktiv livsstil och många företag. Den funkar lika bra förnyskjutet vilt, paddleboards och mountainbikes som för cementsäckar eller röjsåg. Mercedes X-Klass tar premiumkänslan i pickupsegmentet till en helt ny nivå. Nya X-Klass kombinerar pickupens klassiska fördelar med komfort, design, körkänsla och säkerhet som i en vanlig Mercedes. Dessutom har den klassens rymligaste flak.

Mercedes-Benz Försäljning AB, Monter K:50

 

Nissan Navara och X-trail

Mobility Motors, Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare, är på plats med två av Nissans riktiga dragbilar. Både storsäljande pickupen Nissan Navara (upp till 3500kg dragvikt) och helt nya crossovern Nissan X-trail (upp till 2000kg) finns på plats för visning. Önskas provkörning så har Mobility Motors anläggningar i både Malmö och Lund.

Mobility Motors, Monter F:44

 

Isuzu AT35

Själva idén med det här fordonet är att ta pickup-konceptet så långt det bara går. Fast utan att tappa själva grunden, alltså slitstyrkan, lastbarheten och mångsidigheten. AT35 bygger p. Expert (double cab) där man under mer än 100 timmar bygger om fordonet för att skapa extra hög markfrigång, installerar specialutvecklad fjädring från Fox Suspension, monterar solitt underkörningsskydd och skärmbreddare tillsammans med 35-tums hjul från Nokian Rotiiva.

Isuzu Sverige AB, Monter K:20

 

CLAAS ARION 660

CLAAS presenterar en ny generation av traktorer. I den nya generationen ARION 500/600 får du den senaste tekniken med hög komfort. Med den nyutvecklade framaxeln PROACTIV, nya effektalternativ (150–205 HK), lågt tomgångsvarvtal och ett stort urval av extrautrustning fungerar den här traktorn på alla gårdar. ARION 660 visas för första gången på en svensk mässa under Milamässan.

Swedish Agro Machinery, Monter H:19, H:08, H:10

 

Deutz-Fahr Serie 6E

Nya 4-cylindriga, steglösa 6E-klass som är efterföljaren till populära 5100 TTV-serien. Den mångsidiga traktorn har nu GPS-styrning, Imonitor med ISO-bus, 120 l/min CCLS hydraulik, ny modernare design samt väsentligt förbättrad förarmiljö.

Söderberg & Haak, Monter H:11, H:01, H:04

 

Nya Kubota M5

Kubota M5-serien är den smarta allt-i-allon i sin klass. Med en kraftfull motor, smidig transmission, hög markfrigång och exceptionellt enkla manöverreglage blir den snabbt oumbärlig i det dagliga arbetet. Finns i två modeller M5091 (95 hk) M5111 (113 hk).

Håkanssons Maskinaffär, Monter H:27, H:12, H:14

 

Midjestyrt

På Mila visas en midjestyrd teleskop-minilastare från OSTLER. Den har ställbar framvagn och pendlande bakaxel med hydrostatisk 4 WD.

Rosenbergs Lantbruksmaskiner, Monter J:12

 

 

 

OK
På Mila använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?