Arenan program

 

Torsdag 16 februari

11.30    Jonas Gustafsson är expert på träning av vallhund. Här visar han hur man använder hunden som ett viktigt och värdefullt redskap för att valla får.

12.30    Nordsvenska hästens allsidighet visas upp av Nordsvenska Hästen i Skåne.

13.00    Bruksridning till nytta och nöje. Uppvisning med Jordbrukare Ungdomens Förbund.

13.30    Jonas Gustafsson är expert på träning av vallhund. Här visar han hur man använder hunden som ett viktigt och värdefullt redskap för att valla får.

14.00    Hästagility och ”prova-på” tillsammans med Linda Tornerup och hennes shetlandsponnyer.

14.30    Trail hästkraft v/s hästkraft. Uppvisningstävling där ryttare på Nordsvensk tävlar mot förare på ATV på en trailbana.

15.00    Bruksridning till nytta och Nöje. Uppvisning med Jordbrukare Ungdomens Förbund.

15.30    Hästagility och ”prova-på” tillsammans med Linda Tornerup och hennes shetlandsponnyer.

16.00    Jonas Gustafsson är expert på träning av vallhund. Här visar han hur man använder hunden som ett viktigt och värdefullt redskap för att valla får.

16.30    Hästagility och ”prova-på” tillsammans med Linda Tornerup och hennes shetlandsponnyer.

Fredag 17 februari

10.30    Jonas Gustafsson är expert på träning av vallhund. Här visar han hur man använder hunden som ett viktigt och värdefullt redskap för att valla får.

11.00    Bruksridning till nytta och Nöje. Uppvisning med Jordbrukare Ungdomens Förbund.

11.30    Uppvisning av klassiskt flätad ardenner tillsammans med Skåne Blekinge Ardennerklubb. Prova-på ridning efter avslutad uppvisning.

12.00    Nordsvenska hästens allsidighet visas upp av Nordsvenska Hästen i Skåne.

12.30    Bruksridning till nytta och Nöje. Uppvisning med Jordbrukare Ungdomens Förbund.

13.00    Jonas Gustafsson är expert på träning av vallhund. Här visar han hur man använder hunden som ett viktigt och värdefullt redskap för att valla får.

13.30    Nordsvenska hästens allsidighet visas upp av Nordsvenska Hästen i Skåne.

14.00    Svenska Frieserhästföreningen visar upp en vacker och allsidig hästras.

14.30    Uppvisning av klassiskt flätad ardenner tillsammans med Skåne Blekinge Ardennerklubb. Prova-på ridning efter avslutad uppvisning.

15.30    Drängakampen – en spännande lagtävling där tjejer och killar från Naturbruksskolor tävlar i fem grenar. Avslutande prisutdelning.

16.45    Jonas Gustafsson är expert på träning av vallhund. Här visar han hur man använder hunden som ett viktigt och värdefullt redskap för att valla får.

 

Lördag 18 februari

09.30    Uppvisning av klassiskt flätad ardenner tillsammans med Skåne Blekinge Ardennerklubb. Prova-på ridning efter avslutad uppvisning.

10.00    Bedömning av baggar, se program här >>

13.30    Uppvisning av klassiskt flätad ardenner tillsammans med Skåne Blekinge Ardennerklubb. Prova-på ridning efter avslutad uppvisning.

14.00    Auktion av baggar, se mer information här >>

15.00     Uppvisning av klassiskt flätad ardenner tillsammans med Skåne Blekinge Ardennerklubb. Prova-på ridning efter avslutad uppvisning.

OK
På Mila använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?