Unna dig en dag på Mila – det lönar sig!

Mässan fokuserar på djurhållning och inomgård. Våra visningsringar är de mest publikdragande på mässan och här presenteras ett omfattande program. Här bedöms både nöt och får av internationella domare. Underhållande aktiviteter och föredrag är ett komplement som skapar en inspirerande plats för kunskapsutbyte.

Bland de utställande företagen finns tex stallinredning, mjölkningsutrustning, inomgårdsmaskiner, foder och produkter för foderhantering, försäkringar, ekonomiska tjänster och en rad andra relaterade lantbruksprodukter.

Mila arrangeras på Malmömässan i Hyllie, en mässanläggning med goda faciliteter. Förbindelserna är goda oavsett om du kommer med bil, buss eller tåg. Kastrups flygplats ligger också i nära anslutning.

Varmt välkommen att besöka Lantbruksmässan Mila!

Mässan för de gröna näringarna

Mila – Lantbruksmässan har arrangerats regelbundet sedan 1964 men har sitt ursprung i Baltiska utställningen redan 1914. Mässan är en given plats för inspiration, kunskapsutbyte och möjlighet att göra investeringar till den egna verksamheten. Programmet inkluderar djurbedömningar, föredrag och underhållande aktiviteter.

Läs mer

VÅRA SAMARBETSPARTNERS