Anmäl dina baggar till bedömning

29 november, 2017

I samband med lantbruksmässan MILA bjuder Mila och Oviex Sweden in till uppvisning av får och get samt utställning och auktion av avelsbaggar. Domare är Ash Phillips, från Mickey Phillips Dorpers i Sydafrika och Roy Campbell, vice ordförande i brittiska Texelföreningen.

Priser tilldelas 1:an, 2:an och 3:an i varje klass. Dessutom delas det ut vinstpremier till Bäst i ras och mässans bästa bagge, Best in Show, Milapriset 2018. Totalt finns det 50000 SEK i vinstpotten.

Ladda ner inbjudan här >>

Ladda ner anmälningsblanketten här >>

 

Välkommen att visa upp dina djur på Mila, 15-17 februari 2018!

Läs mer om bedömningarna här >>

OK
På Mila använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?