Mila är tillbaka!

21 november, 2017

Efter att Mila 2017 avslutades konstaterades att golvet inne i mässhallen tagit skada av att urin från djuren tränger ner i betongen. Sedan dess har vi tittat på andra möjligheter – och nu har vi funnit en lösning. Därmed är det åter dags för Lantbruksmässan Mila att arrangeras på Malmömässan.

15–17 februari 2018 arrangeras Mila. På plats finns både köttdjur, får och getter tillsammans med en rad utställande företag med produkter och tjänster för djurhållning och inomgård. Det blir tre dagar av nytta och nöje för dig som är verksam inom djurhållning.

Missa inte våra professionella djurbedömningar och elitauktioner på både nöt och får. Välkommen till Malmömässan, 15–17 februari 2018!

Tegelbaggen Round About blev både Bäst i Ras och Best in Show på Mila 2017. Missa inte bedömningarna på Mila 2018.
OK
På Mila använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?